Model scrisoare de intentie farmacist

Subiect: In atentia Dep. Resurse Umane


Stimata Doamna/Stimate Domnule,

Va scriu aceasta scrisoare de intentie ca raspuns la anuntul dumneavoastra pentru ocuparea postului de farmacist. Inainte sa ma prezint as dori sa evidentiez faptul ca urmaresc compania dumneavoastra inca de acum cativa ani, atat prin intermediul mass-media, cat si prin prisma unor fosti colegi de facultate, care acum lucreaza in compania dumneavoastra si care au doar cuvinte de lauda vis-a-vis de companie. Plecand de la aceste premise, si cu o parere personala foarte buna, vizionarea job-ului oferit, mi-a reaprins dorinta de a lucra in cadrul acestei companii.
Mentionez ca in prezent sunt angajat al lantului de farmacii Farmaplus Srl, din anul 2007.
Sunt absolvent al Facultatii de Farmacie Carol Davila Bucuresti, detin Autorizatie de Libera Practica si Certificat de Membru al Colegiului.
Calitatile care ma recomanda pentru ocuparea postului de farmacist sunt : responsabilitatea, initiativa, orientarea catre relatia cu clientul/pacientul, capacitatea de coordonare si organizare a unei echipe.
Daca experienta si studiile mele sunt suficiente pentru o eventuala colaborare astept cu deosebit interes un semn din partea dumneavoastra.

Cu stima,
Ionescu Ioana
0723 000 000

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu