Scrisoare de intentie pentru banca

Un model de scrisoare de intentie pentru cei care aplica in domeniul financiar/bancar. Citeste articolul si personalizeaza modelul prezentat in functie de cerintele postului pentru care aplici.


Catre
.................
  Stimata Doamna / Stimate Domnule,
  

  Va contactez in legatura cu oferta dumneavoastra pentru ocuparea postului de "ofiter - credite". Sunt absolvent al Facultatii Finante-Banci, din cadrul ASE Bucuresti, si al programului de masterat - Auditul Financiar Contabil Bancar, din cadrul aceleiasi universitati. Asa cum scrie si in cv, atat in timpul facultatii, cat si a masteratului, am fost membru al Asociatiei AS-CIG, asociatie, compusa din studentii facultatii mai sus mentionate.  
Prin intermediul asociatiei, am avut posibilitatea de a participa la mai multe internship-uri, in cadrul urmatoarelor banci: Banca Transilvania (perioada iulie - septembrie 2008), BancPost (august - octombrie 2009), Piraeus Bank (ianuarie - martie 2010). Internship-urile mi-au permis corelarea cunostintelor teoretice cu cele practice si cunoasterea indeaproape a domeniului financiar - bancar, si nu in ultimul rand capacitatea de a comunica intr-un mod eficient cu clientii. Tinand cont de renumele si valorile pe care compania dumneavoastra le promoveaza, am convingerea ca integrarea mea in interiorul companiei, se va face foarte usor.
  Va stau la dispozitie in cel mai scurt timp pentru un interviu. Va multumesc pentru timp si interesul acordat.

Cu deosebit respect,
Maria Ion

Etichete: model, scrisoare de, intentie, motivatie, prezentare, banca
Autor: Model scrisoare de intentie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu